Sorry!

Tjena mors!

Nu är det ett tag sedan jag skrev på bloggen men jag har inte haft tid för det har varit så mycket annat att göra.

Jag började sommarjobba för ca 3 veckor sedan och har bara denna och nästa vecka kvar :)

Sedan har jag som en liten semester i 2 veckor innan jag ska börja på Textil på Folkhögskolan i Bräkne-Hoby.
I onsdags förra veckan så var jag, Henke och Bo (Henkes pappa) och kollade på 2 hus i Hoby men dem var ingenting att ha. På det första vi kollade på så var det en hel del att göra på. Det var fukt och mögel i källaren och väldigt små rum :S Det andra vi kollade på lite längre ner på samma gata var HEMKST!!! Ett bra hus med stora ytor men du måste praktiskt taget riva den med marken och bygga upp ett nytt.. Fukten i källaren hade satt sig i golvet på första plan så det hade börjat mögla och var svart.. Taket på första plan var likadant.. Lika så övervåningen.

I lördags var vi ytterligare en gång till i Hoby och kollade på ett annat hus. KANON FINT!! Du behöver inte göra någonting med huset. Det är perfekt som det står. Möjligtvis byta tapeter i vardags/finrummet. Gröna vävtapeter. Och möjligtvis byta bort plastmattorna och lägga riktigt trägolv :)

Så nästa vecka (Onsdag) ska Henke ner till banken och fixa pengar så vi kan köpa huset :) Det blir bättre för våran del och bo i hoby så jag ska plugga där och Henke har närmre till jobbet i Karlshamn.

Vi var även på dop i lördags för mitt kusinbarn Moa :) 2 dop på samma dag och man kände båda som skulle döpas :P Lite komiskt.

Nej ska dra mig nu, det är dags för Top Model på 3:an :) Ha det!

P&K!

P.S. Första bilden är ett par från Sturkö som fått en liten son. Martin Petterson och hans sambo.



Andra bilden är en kompis till Henke från Ronneby. Dem var också på dopet fast för den andra bebisen som döptes.


RSS 2.0