Tjosan!

Ja vad kan man säga?

Festade igår.. eller blev inte så mycket med festande för min del iaf :P 2 öl och 1 alkoläsk.
Vi åkte hem vid halv 10-10 för både Henke och jag var trötta som fan. Henke hade jobbat och varit uppe sedan typ kl 6 och var inte hemma förrens kl var 6 på kvällen. Så det var att fixa till sig och sedan åka upp till Hasselstad Byggdegård till Zindie och Jeanniie.

Det var ganska mycket folk där men var inte så roligt som vi hade hoppats på. Det var en hel del som var riktigt fulla när dem reda kom upp dit och det var väl inte så roligt.

Idag:

Ska snart ner till Ö&B för att köpa mig en pärm till skolan där jag kan sätta in mina färgprover vi gjort på alla garner. Så man inte tappar bort dem när man gjort ett sådant arbete och det är inget arbete man gör varje dag precis.

Mer än Ö&B vet jag inte om vi ska göra.. Jag håller iaf på och stickar grytlappar som jag tänkt vi ska ha i huset sedan :) Får bara se om dem blir så bra som jag tänkt mig.

Nej ska dra nu dags och åka ner till Ö&B.

P&K!

FY PÅ MIG!

Hej!

Jag är DUKTIGT dålig på detta med bloggen! Ska nog sätta upp lappar i lägenheten om att man ska in och uppdatera på bloggen :P

Jag har börjat skolan :) Textil på Folkhögskolan i Bräkne-Hoby, Vi har köpt hus i Bräkne-Hoby. Det är mest för att vi ska spara på bensin pengarna fram och tillbaka till Henkes jobb i Karlshamn som vi flyttar dit. Men ni är alltid välkomna allihopa :)

Jo för alla er som är inne och läser min blogg, om det nu finns dem som gör det, så ska Henke börja med att spela musik (DJ) på Chaplin i Kallinge i slutet av september. Jag ska få äran att ta hand om inträde och garderob :P hehe! Så ni som läser kan ju sprida detta rykte vidare. Och vi kommer inte att ha samma höga priser som t.ex Natti eller GT har för inträde och en öl.

Inträdet lär landa runt 50kr och sedan för en öl ca 35kr. Så passa på och kom till Chaplin i Kallinge för att festa med den stora plånboken utan att känna dig ruinerad när du går därifrån :)

P&K!

RSS 2.0