PREMIÄR!!!!!!

PREMIÄR IKVÄLL FÖR NATTKLUBB CHAPLIN I KALLINGE!!

Plats: Chaplin i Kallinge
Tid: 22-02
Inträde: 50:- (Garderob ingår)




Vi ses väl ikväll? :)


TRÖTT!!

Ja.......

Ytterligare en dag i dag i skolan. Inte den största höjdpunkten i mitt liv kanske. Var såååååååå trött! Och i morgon ska vi ha konst lektion med kroki (eller hur fan det stavas), vi ska i alla fall måla av varandra!!!! JAG KAN INTE ENS RITA STRECK GUBBAR!! :S

Tur är väl det att vi slutar tidigt på fredagar. Börjar 8:40 och slutar 12:30. Då blir det hem och fortsätta städa.

Skulle haft en PartyLite visning nu på lördag men det är ingen som vill komma :( Så får ställa in den och vänta tills nästa helg då jag ska ha hos mormor i Nättraby.

För er som inte vet vad PartLite är så google på det. Pallar inte just nu och förklara vad det är nämligen.

Ska sova nu..

P&K!


Mitt fel!

Sorry att jag inte haft tid till att ägna min tid åt bloggen. Men har varit sjuk, haft mycket i skolan och håller nu på och packa inför våran flytt nästa månad. Det är bara 2 veckor kvar tills Henke skriver dem sista papprerna på huset sedan är det vårt :D

Känns ganska skönt och veta att man har hela Oktober på sig att flytta över till huset från lägenheten. Har hunnit och packa 4 lådor än så länge men har myyyyyyycket kvar att packa.. Alla mina små saker :P hehe!

Idag hade jag en ganska soft sovmorgon :) Började skolan halv ett och gick hem halv fyra. Men det straffade sig nu i kväll med sprängande huvudvärk så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Får se om jag ens orkar gå till skolan i morgon och om min huvudvärk har släppt :S

Ska ha min första PartyLite visning på lördag :) Jippi! Hoppas på att dem jag bjudit kommer och att det kan bli lite sålt så jag kommer närmre mitt paket med ljus och olika saker :)

Det är inte bara doftljus vi säljer utan: Doftljus, doftfria ljus i olika färger, spa grejer, vägglampetter, ljusstakar m.m. Gå in på PartLites hemsida och kolla läget eller ring mig för mer info :)

Bara och höra av er om ni skulle vilja ha en visning men blir till att ha det hemma hos mig då jag ej har körkort och kan ta mig överallt :P Blir lite jobbigt att ta med sig en väska på 20kg (om den inte väger mer) med saker.

Men ska dra mig till sängen nu och sussa lite så håller jag tummarna för att min huvudvärk släppt tills i morgon. Pallar inte ha huvudvärk! Orkar ju ingenting då........

Ha det bäst!

P&K!

Tjenis Penis :D

JA!!

Jag och Johanna är snart klara med våran uppsättning av väven så i morgon kan jag börja väva på min halsduk :)

Johanna tyckte jag skulle börja eftersom hon vill bli klar med sin mössa som hon stickar. Jag fick mina garndockor i går till mitt Elvis broderi så nu kan jag ÄNTLIGEN fortsätta med det utan att bli arg för att den ena efter den andra färgen tar slut mitt i allting :)

I morgon blir det en låååååååång dag i skolan jämfört med alla andra dagar i veckan.

  • Måndagar: 10:30 - 15:00
  • Tisdagar: 8:40 - 15:00
  • Onsdagar: 8:40- 14:00
  • Torsdagar: 8:40 - 15:40
  • Fredagar: 8:40 - 12:30
    Och var 5:e fredag är vi lediga :)

Så i morgon blir det att packa en stor lunch och ha med sig mycket frukt och morötter så kanske man slipper laga middag när man kommer hem från skolan :P hehe!
Nej nu ska jag titta klart på Project Runway och sedan får vi se vad som visas på tv :)

P&K!


RSS 2.0