Fredag i morgon :)

Jobbar sista dagen i morgon för denna veckan.. Men blir nog inte så mycket enligt mamma.. Hon har räknat med att vi är klara runt 12 på City Gross men sedan bär det av till ÖoB där vi ska plocka Cederroth i ca 2-3 timmar kanske 4.. Beror på hur mycket det är som ska upp och om dem har någon kampanj på något speciellt som tillhör oss.

 

Och på söndag åker jag hem :D Orkar inte vara här en vecka till.. Saknar Henke för mycket :'(

Så jag ska hem och gosa med både Henke och mina kisar :D

P&K!


Saknar dig!! <3

Jaha.. Ytterligare en ny dag i morgon..

Henke var här ute idag och åt middag och vi var även nere i kiosken och köpte glass, sedan tog vi oss en runda med bilen ut till Tjurkö för han ville se vart Finskan (militär hamnen) låg där jag övningskörde dem få 3 gånger jag gjorde det med mamma. Efter det åkte vi tillbaka hem till mina föräldrar och han lämnade mig, fick med sig sin tvätt som jag tvättat här och sedan åkte han hem :'(

Skickade iväg ett mess ca 1 timme efter att han åkt och bad honom att hämta mig redan nu i helgen så jag får komma hem.. Saknar honom något så grymt mycket!! Men så är det när man är förälskad och verkligen trivs med någon. Då kan man inte vara ifrån varann på lång tid. Iofs är det inte så länge vi har varit ifrån varann men det känns.

Kom ut hit i söndags eftermiddag så har varit här 3 nätter.. Saknar även mina bebisar Sixten och Smulan (mina katter). Så Henke ska lägga ut till ett sommarkort på buss och tåg till mig tills jag fått min lön. Vilket blir i Juli..

Nej nu ska jag kolla med bussar och lite annat så man verkligen tar sig fram och tillbaka till karlskrona nästa vecka.

P&K!

Sturkö

Tjenis penis!

 

Sitter ute på ön och har varit med mamma och jobbat. Är ledig imon men ska hjälpa dem att klippa gräset ikväll och kanske ner och bada om nu min syster inte ska bada med sina kompisar, för då får inte jag vara där enligt henne. Det är pinsamt! Hur det nu kan vara det när jag tog med henne ner med mina kompisar när jag var yngre. Men dagens ungdomar är sådana tydligen och det får man acceptera helt enkelt.

 

Men ska ut och blossa nu..

P&K!


Sturkö hela veckan

Tjosan!

Nu är det ett tag sedan jag skrev i bloggen men jag har inte haft så mycket tid över och inget att skriva om.

Jag var på bröllop i fredags (midsommar) för Johanna och Sonnie. Så jävla fint var det! Kan lägga upp bilder när jag har kommit hem för jag har dem i en speciell mapp på datorn :)

Annars är det inte så mycket som händer i livet.

Började sommar jobba idag som mammas sommarvikarie.. 6.5 timme bara idag. Men i morgon lär det bli ännu mer då vi både har City Gross och Coop i Karlskrona. Så vi lär nog landa på en sådär 10 timmar.

Men jag ska gå och sova nu så jag orkar upp i morgon vid 6 tiden.

Ha det bra!

P&K!

En ny vecka är född :)

Jag har blivit förföljd idag av telefonförsäljare.. Via telefon då alltså.

Det är någon från något företag som vill sänka våran kostnad på Ronneby Miljö&Teknik men jag tycker vi har det bra som det är med ca 200kr på 3 månader för den elen dem har hand om och våra vanliga el räkningar ligger på mellan 700-800kr för 3 månader. Det är inte farligt då jag är hemma hela dagarna och tittar på tv och har datorn igång hela dagen..

Billigt som smör!

Idag.. hm.. Vi har varit i Hoby och kollat vad Henke ska plocka bort från det nya garaget och inte och sedan eventuellt ställa bilen där. Sedan har vi varit runt lite överallt. Lagade stuvade makaroner och köttbullar idag till älsklingen då han ville ha det :)

Sedan åkte vi till Henkes chef i Mörrum för han skulle ga tips på vad han ska ha för ljud i sin Volvo V70 D5 ( Tror jag :S ).

Så fick vi träffa deras nykomling Smilla :D SÅ JÄVLA SÖT!!

Och nu är han uppe i garaget och ska fixa ihop BMW så vi kan åka en runda ner cabbat :D Wiie!


Konstnär: Ann-Charlotte Lundgren (Henkes syster har gjort denna i PAINT! Snacka om duktig och ha tålamod)


Firma fest för Henke men hemma kväll för mig :(

Ja då var det dags för Henke att gå på firma fest igen och för min del blir det att sitta hemma själv :(
Får väl se om jag kan hitta någon bra film på tv och titta på eller vad jag ska hitta på. Får väl annars sitta här vid datorn och vara tråkig.

Det blev ingen möhippa idag för det var så många som sa dem skulle komma från början men som nu har backat undan och inte kan komma. Så långt av dem och göra så mot Johanna också!

Henke är just nu iväg och jobbar. Han kör den så kallade "Karlskrona rundan" som Christer har hand om. Dem lastar allt i Malmö och sedan in till K-na för att lossa på Kungsmarken, Gullberna, Barnes kebab och Frukthuset. Så när han kommer hem blir det hej..... hej då :(

Han hinner bara hem och ska duscha, byta kläder och sedan iväg igen för att åka ner till Karlshamn. Har knappt träffat Henke någonting denna veckan :(

Måndags hämtade mamma mig för jag skulle med henne till jobbet i tisdags. Tisdag jobbade jag, Onsdag hade min lillasyster avslutning och i Torsdags hämtade han mig från Sturkö men då hann vi bra hem och byta kläder för sedan skulle han ner till Brunnshallarna i Ronneby och hjälpa Mats Edegård med diskot. Jag var med från 16 - 20:30 ca för att dem brukar beställa mat och då var jag med så jag också fick något i magen.

Sedan satt jag hemma och hade hyrt filmer. Bröllopsduellen och Twilight.

Bröllopsduellen var ingenting att ha. Den var värdelös.
Twilight var sååååååååååå jävla bra!! Längtar tills nästa film kommer ut! Den skulle tydligen börja visas på bio den 20-11-2009..

Då vet jag en som ska på bio :) JAG! :D

Men ska dra nu.. Har lite att göra innan han kommer hem

P&K!

Sturkö

Tjenixen!

Sorry att jag inte varit så aktiv i min blogg på några dagar men sitter ute hos mamma & pappa och har gjort det sedan i måndags eftermiddag. Jag jobbade med mamma i 8,5h i tisdags och sedan igår var jag på min lillasysters skolavslutning. Hon slutade mellanstadiet och ska nu in på högstadiet i höst :)

Det var nog en av dem bästa skolavslutningar jag varit på innan. När skolkören började sjunga på första låten (Gabriellas sång) så började jag nästan gråta. Det är verkligen en låt som får känslorna att spöka med en. Efter den så svängde dem loss lite med Walking on sunshine :)

Det var även 5 killar från 9:an (som slutat 9:an och ska in på gymnasiet) som spelade på elgitarrer, elbas, trummor och piano. Skit bra var det!

Men men.. Henke kommer väl snart ut hit och ska hämta mig så ska väl packa ihop mina saker så jag är klar att åka när han kommer för vi ska ner till brunnsparken i Ronneby ikväll, eller iaf Henke. Det ska vara avslutningar för Ronneby skolorna idag och då brukar dem ha disko i parken.

Det är Mats Edegård som håller i det och Henke hjälper till med att plocka upp alla saker och plocka ner dem.

Men vi hörs säkert av.

Jo en sak till, jag vann en auktion igår på tradera :D Passade verkligen med att vinna den nu innan bröllopet :)

P&K!

Ny vecka

Jaha då var det ny vecka och måndag igen.

Röstade ni igår? Jag gjorde, men Henke fick hjälpa mig för jag visste inte riktigt hur man skulle göra :P

Han som skulle kolla legitimationen blev iaf paff när han såg bilden där på mig och hur jag såg ut nu :P haha! Vet inte riktigt om jag ska ta det positivt eller negativt. Men jag tycker jag är sötare nu än var jag var innan :) hehe!

Ja mitt parti som jag röstade på gick det inte så bra för igår :(
Röstade på PP för jag visste inte bättre :P Kan inte med sådant med politik. Bryr mig nog inte heller så mycket om det.

Iaf efter att vi hade röstat så lagade vi mat hemma hos Henkes föräldrar. Karin (Henkes mamma) la i alla ingredienser i köttgrytan så stod Putte och Fidde (Henkes storebröder) och rörde om i grytan. Sedan fick jag och Lotta (Henkes lillasyster) fixa med riset. Men vi såg det senare att Karin hade köpt fel ris :P Hon hade köpt sådant man har när man ska göra ris á la malta. Haha!
Men det gick att äta ändå som tur var :) Och gott blev det.

Erik (Henkes lillebror och Lottas tvillingbror :P ) satt nere på sitt rum och bara väntade in att maten skulle bli klar.

Sedan när vi kom hem Henke och jag så hade vi köpt lite godis och satt och kollade på film på tv4. Twisted. Jag tyckte den var verkligen helt skruvad :S Fattade inte så jätte mycket av allt som hände men när slutet närmade sig så hade ju Henke, som vanligt, listat ut vem som var mördaden.
Jag förstår inte hur han gör :S

Jaja.. Mamma kommer snart och ska hämta mig. Ska jobba imon och på onsdag är det Dellas avslutning. Hon slutar 6:an nu och ska in på högstadiet till hösten.

Men måste gå nu.. Mamma är tydligen redan här nu :S

P&K!

Hejsan Hoppsan!

Skönt väder vi har idag :)

Jag har åkt med Henke idag på karlskorna rundan och lossat på 2 ställen i kungsmarken och sedan på frukthuset.
8 pallar totalt så det blev 2 st till Abdul och 2 st till Galip och sedan 4 st till frukthuset. Inte lika mycket som det brukar vara.
Detta blev bara halva bilen men annars brukar bilen vara full med pallar.

När vi var klara så åkte vi till konsum och handlade lite och sedan förbi Chaplin och tog oss varsin pizza. Orkade inte stå vid spisen någon av oss.

Sedan i kväll får vi se vad som händer om det är något på gång i stan (Ronneby) eller om det är lika tomt som det var i går. Alla är ju nere på Sweden Rock.

Nej ska gå och titta på tv nu och gosa med Henke <3

Ha det bra

P&K!

Fredag

Hejsan Hoppsan!

Alla mår bra? Gött :)
Idag.. Hm.. Jag har stickat lite idag :) Gjort ett rosa pannband och håller just nu på med att sticka i ljus blått mjukis garn.. Men vet inte riktigt vad det ska bli av det.

Annars har jag inte gjort allt för mycket idag mer än och suttit hemma i pyjamas hela dagen :P
Henke kom hem för ca 15 min sedan och då satte vi oss ner för att äta. Spagetti och köttfärs.. GOTT! :D

Jag ska jobba på tisdag igen. Fast då blir det inte lika mycket som nu i tisdags sa mamma. För ÖoB ska man bara plocka var 3:e vecka.

Annars går man bara och väntar på att skattepengarna ska komma in på kontot så man vet att det finns pengar där och att jag ska kunna ta mig fram och tillbaka till Karlskrona v. 28-31 då jag ska jobba åt mamma.

Sedan kan det vara ganska gott och bara veta allmänt att man har pengar på kontot :)

Nej nu är det dags för mys i soffan med Henke :)

Ha det bra

P&K!

Gammalt


Della hade precis kommit ut från duschen och jag tyckte hon såg snygg ut i håret efter att hon tagit bort handduken från huvudet så ville ta en bild.


En annan bild när vi hade ruffsat till håret ytterligare :P SKIT SNYGGT!

Torsdag

Hej hej i sommarvärmen!

Det är riktigt skönt väder ute idag :) Har spenderat den mesta tiden med att sitta ute på balkongen i solen. Har även fixat mina naglar själv istället för att betala någon annan att göra det.. Och jag blev nöjd med mitt resultat :) Trodde inte jag skulle vara så bra på att sätta dit tippar.

Har bara haft hela lösnaglar men min mammas kusin har förbjudit mig eftersom dem kväver dina naglar och gör att dem ruttnar. Så jag har börjat använda tippar istället för då har du halva din egen nagel, om inte mer än halva, som kan andas via nagelbandet.

Det blir ingen nyhet att berätta. Jag hoppar det.. Så ni som verkligen läser min blogg får alltså vänta och se vad som händer. Hihi!

Nej nu ska jag ut på balkongen igen :) Dags att röka lite ;)

P&K!

Trött

Mysigt väder vi har ute på ön idag :) Det står "spön i backen" :P hehe.
Var väldigt trött igår när det väl kom till att gå och lägga sig.. Låg och tittade lite på tv tillsammans med min bror men somnade väldigt fort och har sovit hela natten och var utvilad i morse när jag vaknade 8:45.

Henke kommer ut senare och hämtar mig vid ca 16:00-16:30 och då blir det middag hemma hos mamma & pappa :)
Ris och Korvstroganoff :D GOTTIT!

Men nu blir det en kopp kaffe och en ciggis :) Mumma!

P&K!

11.5 timmes arbete

Sitter hemma hos mamma & pappa.

Kom hit igår efter att mamma hämtat mig efter jobbet.

Skulle hänga med henne på jobbet idag för jag ska vara hennes sommarvikarie under veckan 28-31. Massa grejer att hålla reda på ju :S Men jag slipper beställa under dem veckorna iaf :) Ska bara plocka upp allt som mamma har beställt i förväg.. Wiie!

 

Så idag har jag jobbat 11,5 timme på 3 olika ställen. 8,5h City Gross K-na, 2h Coop Lyckeby och 3h Ö&B Lyckeby :)

Mamma ska även kolla med hennes chef om jag kommer få samma timlön som hon har och alla andra. 128:- h! :D MONEY MONEY MONEY!


Sturkö

Nu sitter man ute på ön tillsammans med föräldrarna och syskonen.

Funderar på att snart gå ner till knallen (badstället) och kanske bada. Vet inte riktigt om man ska våga sig ner i vattnet eller inte. Enligt min syster, som är en valross, är det varmt i vattnet men det tvivlar jag på :S
Har hjälpt mamma med att hänga ut tvätten. Är så skönt när man kan hänga den ute och slipper håller på med tvättstugan som hemma i lägenheten.

Hoppas på att det snart blir hus för våran del också :)

Henke får sova själv inatt tillsammans med katterna och även i morgon natt.
På onsdag kommer han och ska hämta mig för då är både mamma och Henke lediga :)

Men dem som har hittat hit till min blogg får ha en härlig kväll så skriver jag mer i morgon efter jobbet.

P&K!

Min underbara mamma!




Grattis i efterskott på mors dag!

Hej!

Ja nu har jag också dragits in i detta med att sitta och blogga. Får se om dem är så kul som en del kompisar verkar tycka.. Men kan bli att inte skriver här precis varje dag eller varje vecka.

Är inte så bäst på detta ännu :P hehe

Men iaf, Mamma kommer och hämtar mig i Kallinge om ca 1 timme för jag ska med henne imon på jobbet och se vad det är för olika varor som jag ska plocka åt henne medans hon har semester. Så blir nog att packa sina badkläder och ta med dem ut till Sturkö och sedan ligga och sola :D hehe!

Men tyvärr så hinner jag inte med och skriva mycket mer. På Onsdag kommer det kanske att dyka upp en mycket positiv nyhet här på bloggen om allt nu går som jag vill :)


RSS 2.0